Leveluk K8

Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, Leveluk Kangen 8 este un aparat unic, care permite îndeplinirea standardelor necesare obtinerii miraculoasei ape alcaline Kangen®. Este cel mai inovator aparat produs de compania japoneza Enagic.
Se deosebeste fata de celelalte aparate prin numarul mare de placi de electroliza (8 placi de titan placate cu platina), pomparea automata a apei, ceas pe ecranul LCD, filtru inteligent cu resetare automata la schimbare, instructiuni de curatare enumerate pe ecran si ecranul LCD tactil de dimensiuni marite, instructiuni vocale în 8 limbi straine.
Acesta produce apa Kangen ®, transformând în timp real apa de la robinet în cea mai sanatoasa apa care exista, o apa perfecta pentru stabilizarea echilibrului corespunzator al pH-ului din organism.
Este un aparat compact, usor de instalat si usor de folosit. Leveluk K8 este cel mai performant aparat de producere a apei Kangen ® disponibil pe piata, iar în Japonia este recunoscut ca si echipament medical. 


În urma procesului de filitrare si electroliza LeveLuk K8 poate crea cinci categorii de apa, în functie de pH-ul selectat, fiecare având multe utilizari în viata de zi cu zi:

1. Apa Kangen alcalina - 3 tipuri (pH 8.5, pH 9.0 si pH 9.5)
Apa alcalina terapeutica, ideala nu numai pentru baut, dar si pentru gatit. Apa alcalina ajuta la combaterea aciditatii create în organism de anumite alimente si bauturi, iar mâncarea preparata cu aceasta apa este mai gustoasa.
        
2. Apa Neutra (pH 7.0)
Apa plata ideala, cu un pH cu adevarat neutru, de 7.0. Aceasta este singura apa care nu trece prin filtru de electroliza.

3. Apa Acida (pH 4.0 - 6.0)
Apa de frumusete, cu pH 5.5. Ofera pielii un aspect mai tânar datorita proprietatilor sale astringente. Înlocuieste cu succes after-shave-ul la barbati si tonicul la femei.

4. Apa Puternic Acida (Apa dezinfectant - pH 2.5)
Apa dezinfectanta, care înlocuieste cele mai multe chimicale pe care le folosim în bucatarie si baie pentru a dezinfecta. Folosind aceasta apa putem elimina o buna parte din substantele chimice care dezinfecteaza, dar care în acelasi timp pot avea si efecte negative asupra noastra.
Aceasta apa nu este de baut.

5. Apa Kangen Puternic Alcalina (Apa detergent - pH 11.0)
Apa detergent, care înlocuieste cu succes detergentul de rufe, solutiile de spalat vasele, solutiile de spalat geamuri, solutiile de spalat parchetul si gresia.
Se foloseste si pentru spalarea alimentelor, îndepartând pesticidele, ierbicidele.
Aceasta apa nu este de baut.



Caracteristici LeveLuk K8
  • Capacitatea de procesare a apei este de 4,5-7,5 litri/minut pentru Apa Kangen ®, de 1,5-2,6 litri/minut pentru apa acida si 0,6-1,1 litri/minut pentru apa puternic acida.
  • Viteza ridicata de procesare a apei este datorata celor 8 electrozi cu care este prevazut acest aparat de alcalinizare si ionizare a apei. Electrozii de titan sunt placati cu platina.
  • Aparatul are un filtru de carbune activ, anibacterian, care permite filtrarea a cca. 6.000 litri apa.
  • Grad de eliminare a clorului din apa: 95%
  • Aparatul dispune de un regulator de presiune a apei si un sistem de auto-curatare (curatare perioadica, controlata de un micro-computer).
  • Aparatul este inovator si usor de folosit. De fiecare data când veti utiliza aparatul, veti asistat de ghidul vocal si in plus veti primi informatii prin intermediul ecranului LCD. De exemplu, veti primi informatii despre tipul de apa produs si alte operatiuni recomandate. Introducerea ecranului tactil, de mari dimensiuni, a îmbunatatit foarte mult calitatea si modul de utilizare, transformând orice operatiune într-una extrem de simpla.
  • Garantie totala: 5 ani.


Pretul aparatului LeveLuk K8 este de:  3660 euro + TVA.
*Pretul este acelasi în toata lumea.