Kangen Business

Modelul de business Enagic

Compania japoneză ENAGIC este lider în productia de aparate de apă alcalină ionizată si aparate de filtrare a apei. Compania a patentat aparatele de producere a apei alcaline ionizate KANGEN WATER®.
Aceste aparate transformă apa de la robinet în apă potabila pură, antioxidantă si alcalină si sunt cele mai performante aparate de acest gen din lume. Apa Kangen aduce sanatatii numeroase beneficii (vezi 
video).
Spre deosebire de alte companii, Enagic preferă să plătească comisioane distribuitorilor decât să aloce buget pentru publicitate.


Cum poti câstiga si tu din afacerea ENAGIC ?
Odată ce ai achizitionat un aparat Kangen, de orice tip, poti deveni si tu distribuitor de aparate. Planul de compensare este bazat pe 8 puncte de comision care se împart cu distribuitorii. Punctele pot fi obtinute atât ca urmare a vânzarilor directe cât si a celor indirecte.
În functie de vânzarile directe si indirecte pe care un distribuitor le are rangul acestuia in ierarhia companiei creste (de la rangul 1A la rangul 6A), si pe măsură ce creste rangul creste si nivelul comisioanelor.


Vânzări directe
Aparatele pentru producerea apei alcaline sunt de 6 tipuri, si fiecare model de masină are alocat un comision corespondent la un punct (ex. Leveluk SD 501 - 1 punct de comision valoreaza 175 EUR, din care 145 EUR comison si 30 EUR comision special, ce se acordă dacă se face o vânzare directă odată la 3 luni).
Cu cat apartatul este mai performant pretul acestuia creste, dar totodată creste si comisionul corespondent pentru 1 punct.

Vânzând direct o masină ti se va aloca automat 1 punct.
ü La primele 2 aparate comisionul este cel corespondent unui punct (175 EUR în cazul aparatului Leveluk SD 501)
ü De la al-3-lea comisonul se dublează -> 350 EUR (rang 2A)
ü De la al-11-lea de 3 ori comisionul -> 525 EUR (rang 3A)
ü De la al-21-lea de 4 ori comisionul -> 700 EUR (rang 4A)
ü De la al-51-lea de 5 ori comisionul -> 875 EUR (rang 5A)
ü De la al-101-lea de 6 ori comisionul ->1050 EUR (rang 6A)
Practic, pentru ajunge la un comision de 1050 EUR la un aparat vândut, trebuie să vinzi direct primele 3 aparate, apoi obligatoriu aparatul 11-lea, 21-lea, 51-lea, 101-lea, ca să treci de la o grilă de comisionare la alt si a ajunge la comisionul maxim, pe care îl au cei cu rangul 6A. 
În momentul intrării în această afacere ai rangul 1A, iar din momentul în care vinzi direct al 101-lea aparat, pe scara performantă ajungi la nivelul 6A. Poti ajunge la acelasi nivel si implicit acelasi comision si prin vânzari indirecte, despre care vom vorbi mai încolo.
Notă: sumele de mai sus sunt corespondente unui punct obtinut din vânzarea unui aparat Leveluk SD 501. Ele pot creste sau descreste în functie de tipul aparatului vândut.

Concret: în primul an, când nu esti prea experimentat, dacă începând cu a 2-a lună după ce ai intrat în sistem vinzi 1 aparat pe lună vei putea ajunge la finalul anului la un nivel al comisionului de 525 EUR/aparat. Suma pe care o vei încasa în primul an însă nu este deloc mică:
- 350 EUR din primele 2 aparate vândute
- 3150 EUR din următoarele 9 aparate vândute
Astfel vei avea un venit de 3500 EUR numai din vânzările directe, sumă ce poate creste dacă apar si vânzarile indirecte, despre care vom vorbi în continuare. Dacă esti activ si te implici în afacere veniturile pot creste exponential într-un timp scurt.


Vânzări indirecte
Marele avantaj este însă că poti obtine bani si de pe urma vânzărilor indirecte, mai exact de pe urma vânzărilor pe care le fac persoanele care au cumpărat un aparat Kangen de la tine si care la rândul lor vând aparate unor alte persoane.

De exemplu în cazul în care ai vândut 2 aparate, si fiecare din persoanele care au cumpărat de la tine un aparat vând la rândul lor 2 aparate, rangul tău creste la 2A, si implicit creste si comisionul care îl încasezi.Vânzările indirecte te pot ajuta să cresti în rang chiar daca nu ai vânzări directe. De exemplu, în cazul unui distribuitor care are rangul 1A, dacă persoana care a cumpărat de la el reuseste să facă in grupul sau 10 vânzări, îl poate propulsa pe distributor direct la rangul 3A, fără ca acesta să mai treacă prin rangul 2A.

După al 3 lea aparat vândut direct, o să primesti de pe linia acestuia în adâncime câte 350 EUR pentru fiecare aparat vândut, atâta timp cât sunt disponibile puncte de comision, adică până în linia a-7-a.Astfel, un distribuitor care a ajuns, de exemplu la rangul 3A poate câstiga lunar 1050 EUR lună dacă vinde un aparat, iar cel care cumpără de la el vinde la rândul sau un aparat.
În cazul în care într-o lună nu are vânzari directe distribuitorul poate totusi câstiga cei 1050 de EUR din vânzări indirecte, ca urmare a activitătii persoanelor care au cumparat în trecut de la distribuitor. De exemplu, daca o astfel de persoană resuseste să vândă direct sau în grupul sau 3 aparate va aduce un câstig de 1050 EUR (3 x 350 EUR).
Asa cum se vede din tabelul de mai sus, cu cât rangul detinut este mai mare, cu atât creste comisionul pentru fiecare aparat vândut.


Vânzarea mixtă
Câstigul poate ajunge la sume substantiale dacă ai atât vânzari directe cât si indirecte.
Să luam cazul unui distribuitor de rang 4A, care are deja 21 aparate vândute. Dacă în fiecare lunâ vinde 1 aparat, într-un an va încasa din vânzari directe 8400 EUR (12 x 700 EUR). Datorită vânzărilor indirecte câstigul sau poate creste semnificativ. De exemplu, dacă doar 2 din cele 21 de persoane care au cumpărat aparate de la el în trecut (când distribuitorul avea rangul 3A) dezvoltă la rândul lor retele de vânzări si vând fiecare în grupul lor câte 1 aparat pe lună, într-un an se generează venituri indirecte din vânzarea a 24 de aparate, care vor aduce un venit suplimentar de 12.600 EUR. Astfel, din vânzări directe si vânzări indirecte se ajunge la un venit anual de 21.000 EUR, ceea ce înseamnă o medie lunară de 1750 EUR !
Într-un scenariu similar, un distribuitor care a ajuns la rangul 5A, poate câstiga anual 27.300 EUR.

Cumulând vânzările directe cu cele indirecte poti ajunge relativ rapid la rangul 6A care îti aduce 1050 EUR pentru fiecare punct acumulat.
După ce atingi nivelul 6 A poti ajunge la un nivel mai înalt, ce iti poate aduce avantaje financiare suplimentare. Poti afla despre acestea contactându-ne.


Cât trebuie sa investesti pentru a intra in afacerea ENAGIC ?
In ziua de azi pornirea unei afaceri necesită zeci de mii de euro. Vestea bună este că în afacerea ENAGIC poti intra cu o investitie minimă, fiind suficient să cumperi un aparat.
Cumperi un aparat, te bucuri de sănătatea pe care acesta ti-o poate aduce, si poti începe imediat să câstigi bani.
Nu există targeturi si nu te presează nimeni. Lucrezi doar atât cât să câstigi cât iti doresti tu !

Dacă doresti să afli mai multe despre această afacere completează formularul următor si te vom contacta în scurt timp:  LINK FORMULAR