Leveluk SD-501

Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, Leveluk SD-501, este compact si usor de instalat.
LeveLuk SD-501 produce apa Kangen ®, transformând în timp real apa de la robinet în cea mai sanatoasa apa care exista, o apa perfecta pentru stabilizarea echilibrului corespunzator al pH-ului din organism.
Este usor de folosit, dar este si convenabil ca si pret având în vedere rezultatele obtinute.

În urma procesului de filitrare si electroliza Leveluk SD-501 poate crea cinci categorii de apa, în functie de pH-ul selectat, fiecare având multe utilizari în viata de zi cu zi:

1. Apa Kangen alcalina - 3 tipuri (pH 8.5, pH 9.0 si pH 9.5)
Apa alcalina terapeutica, ideala nu numai pentru baut, dar si pentru gatit. Apa alcalina ajuta la combaterea aciditatii create în organism de anumite alimente si bauturi, iar mâncarea preparata cu aceasta apa este mai gustoasa.
        
2. Apa Neutra (pH 7.0)
Apa plata ideala, cu un pH cu adevarat neutru, de 7.0. Aceasta este singura apa care nu trece prin filtru de electroliza.

3. Apa Acida (pH 4.0 - 6.0) 
Apa de frumusete, cu pH 5.5. Ofera pielii un aspect mai tânar datorita proprietatilor sale astringente. Înlocuieste cu succes after-shave-ul la barbati si tonicul la femei.

4. Apa Puternic Acida (Apa dezinfectant - pH 2.5)
Apa dezinfectanta, care înlocuieste cele mai multe chimicale pe care le folosim în bucatarie si baie pentru a dezinfecta. Folosind aceasta apa putem elimina o buna parte din substantele chimice care dezinfecteaza, dar care în acelasi timp pot avea si efecte negative asupra noastra.
Aceasta apa nu este de baut.

5. Apa Kangen Puternic Alcalina (Apa detergent - pH 11.0)
Apa detergent, care înlocuieste cu succes detergentul de rufe, solutiile de spalat vasele, solutiile de spalat geamuri, solutiile de spalat parchetul si gresia.
Se foloseste si pentru spalarea alimentelor, îndepartând pesticidele, ierbicidele.
Aceasta apa nu este de baut.

Caracteristici LeveLuk SD 501

  • Capacitatea de procesare a apei este de 1,2-2,0 litri/minut pentru Apa Kangen ®, de 0,4-0,7 litri/minut pentru apa acida si 0,16-0,3 litri/minut pentru apa puternic acida.
  • Celula electrolitica este echipata cu 7 electrozi din titan placati cu platina.
  • Aparatul are un filtru de carbune activ, anibacterian, care permite filtrarea a cca. 6.000 litri apa.
  • Grad de eliminare a clorului din apa: 95%
  • Aparatul dispune de un regulator de presiune a apei si un sistem de auto-curatare (curatare perioadica, controlata de un micro-computer).
  • Veti fi anuntati printr-un ecran cu cristale lichide LCD si o voce va va indruma. Veti primi informatii audio tipul de apa produsa precum si o serie de alte informatii necesare bunei utilizari a aparatului. Este foarte usor de folosit, si cu o singura atingere de buton puteti  deschide sau a închide aparatul, sau puteti modifica tipul de apa pe care doriti sa îl obtineti.
  • Garantie totala: 5 ani.Pretul aparatului LeveLuk SD-501 este de: 2780 euro + TVA.
*Pretul este acelasi în toata lumea.